Uživanje u procesu proizvodnje domaće, tradicionalne hrane, ili odabiru malih, kvalitetnih proizvođača za Domaccini ponudu, najbolje se kompletira kada smo u prilici da svu tu hrenu aranžiramo, dodamo joj malo svog duha, nekoliko zrnaca krativnosti i učinimo nečije slavlje još boljim.

Tako je nastala usluga Domaccini keteringa, koja spaja našu ljubav ka divno i neobično dekorisanoj hrani i želju mušterija da izbegnu klasičan, skoro industrijski ketering.

 

Domaccini ketering, vaše želje, naše ideje

Za kratko vreme iza nas je veliki broj zadovoljnih Domaccina, koji su na svom slavlju imali drugačiji ketering .- sa domaćom, ukusnom, neindustrijskom hranom. Uz to, naš tim se svojski potrudi da hrana ne bude samo ukusna, već i na sjajan način prezentovana. Kombinujemo tradicionalne simbole i domaću, hranu naših predaka, sa savremenim načinima izlaganja hrane. Verujemo da donosimo nešto novo, preukusno i divno na stolove naših dragih mušterija, postajući tako deo njihovih slavlja.

Ovde se nalazi mali deo ukusnih čarolija koje spremamo za najrazličitije povode.Nekada se i sami iznenadimo kakva sve slavlja naše mušterije žele da obeleže uz Domaccini hranu.

Uživajte!

Ukoliko želite da za vašu svadbu, slavu, rođendan, prijem vašim gostima priredite uživanje za oči, nepca i dušu, ne oklevajte da se javite nama. Domaccini će dati sve od sebe da gosti uzdišu, mljackaju, uživaju u zalogajima i prepričavaju svoje divno gastronomsko iskustvo na vašem slavlju.

Vaši Domaccini

 

 

Ketering

Naručite Domaccini ketering

Shares
Share This

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds