Kako do odlične domaće hrane u samo tri klika?

 

Dugo smo mašatali o mestu gde ćemo prodavati svoju i hranu probranih saradnika. Domaću, rukom rađenu, poštenu hranu, bez aditiva i konzervansa. Da je bez bojazni iznosimo na naše porodične trpeze.

 

Želeći da vam naše domaće, pažljivo birane proizvode učinimo što dostupnijim, Domaccini su otvorili svoju onlajn TEZGU: u samo tri koraka, Domaccini proizvodi mogu da se nađu u vašem domu.

Kako da kupite onlajn?

1. KORAK

Posetite našu tezgu: U galeriji se nalaze svi proizvodi, sa opisima i cenama za količinu od 100 grama. Izaberite proizvod i odaberite koju količinu želite.

Dodajte ga u korpu.

 

2. KORAK:

Pregledajte ceger. U cegeru se nalaze sve stavke koje ste odabrali. Proverite količine i cene.

 

3. KORAK:

Registrujte se kao novi korisnik na sajtu. Izaberite način preuzimanja. Naručenu robu možete da preuzmete u radnji, u Cara Dušana 69 ili će vam biti dostavljena na kućnu adresu.

 

I to je sve!

Prijatno vam bilo i dobro nam se vratili! Vaši Domaccini

NAPOMENA: Dostava hrane je danas za sutra

Prvo svrati i probaj, onda naruči

Nekada nije lako naručiti hranu a da je niste probali. Utisci naših redovnih mušterija će vam svakako značiti, ali ako možete, preporučujemo vam da svratite u našu radnju u Cara Dušana 69, i da lepo, natenane isprobate sve što vam zapadne za oko.

 

ISPROBAJTE NAŠU TEZGU

 

 

Pišite nam:

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds

Volite odličnu domaću, tradicionalnu hranu?

Volite odličnu domaću, tradicionalnu hranu?

Postanite pravi Domaccin i slaćemo vam naše objave i novosti. Specijalne akcije za verne pratioce!

Uspešno ste se prijavili!

Shares
Share This