Ne mogu više da krijem iznenadjenje od vas: uskoro će u mom Čačku biće otvorena potpuno renovirana mesara “2m”, u novom, Domaccini ruhu! Porodični posao mojih roditelja, koji je uspešno nastavio moj brat, nastaviće da raste uz još tešnju saradnju sa Domaccini konceptom.


Tako ćemo bratsko – sestrinski udružiti snage u onome u čemu smo najbolji – pripremi ukusne, domaće hrane, bez aditiva, dodataka, industrije. To smo mi, mesari i mlekari, i bićemo, nadam se, još bolji zajedno. Naši Čačani će moći da uživaju i u svim Domaccini proizvodima podjednako kao u divnom ambijentu potpuno renovirane “2m“ mesare.

Kada se udruže mesari i mlekari

 

Pisala sam već da potičem iz preduzetničke porodice. Odrasla uz roditelje koji su strpljivo, u vreme kada je sve još bilo državno i društveno gradili nešto svoje, za sebe i svoju decu.
Malo po malo, preduzetništvo ti uđe u krv, pa je moj “razvojni put” bio sasvim logičan. S jedne strane, porodičnu tradiciju, prodaju i pripremu najkvalitetnijeg mesa iz našeg, čačanskog kraja nastavio je moj brat u mesari “2m” a ja sam se kao prehrambeni tehnolog okušala u onome što najviše volim – proizvodnji domaćih, zdravih, ukusnih i rukom pripremljenih mlečnih proizvoda.
To je naša zajednička filozofija, bila i ostala. Još od momenta kada su naši roditelji rešili da budu “svoji na svome”. Ili kada sam 2008. godine započela proizvodnju kajmaka u seoskom ambijentu uz malo znanja iz knjiga a mnogo više od baka i komšinica.

Čačanski Domaccini imaće jedinstvenu ponudu

U želji da pomirimo iskustvo, tradiciju dugu već 27 godina, radnju iz koje smo i sami potekli i nove načine da se tradicionalna, neindustrijska, domaća hrana vrati na mesto koje joj pripada, osmislili smo ovaj, za sada jedinstveni Domaccini koncept, koji će u svojoj ponudi imati sve što beogradska radnja nudi, ali će u ponudi ostati i sveže meso, meso pripremljeno za roštilj i roštilj.

Jako sam ponosna i srećna što će i u radnju iz koje smo potekli svratiti nadam se, dobri duh Domaccina. Sigurna sam da će moji Čačani, navikli na kvalitetnu i domaću hranu znati to da prepoznaju i cene. Kako proizvode koje sami pravimo, tako i one, koje stručno i sa punom odgovornošću i pažnjom odaberemo od naših dobavljača.

Poželite nam sreću. I dobro došli!

Shares
Share This

Podelite ovo!

Pomozite nam u promociji i podelite ovu stranicu sa vašim prijateljima. :)

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds