Biti preduzetnik u Srbiji nikad nije bilo lako, ali ova 2020. godina nas je je debelo stavila na probu živaca. Znate da Domaccini oduvek rade srcem, iz stomaka, slušajući vaše želje i potrebe. I imali smo želju, ogromnu, da vam još proletos predstavimo nešto novo, nešto što se dugo krčkalo u Domaccini kuhinji.

Spremali smo pažljivo i s puno ljubavi novi proizvod – Piknik kutije. Zamislite, dođe vikend, sunce sija, a vi pokupite najmilije, srednete u kola i pravac priroda! Pre toga svratite do Domaccina po piknik kutiju u kojoj je sve što vam treba za fenomenalan piknik u prirodi.

Da samo znate koliko je verzija piknik kutije napravljeno, koliko proba i degustacija i izmena je iza nas. Sve smo osmislili i zamislili i zajedno sa @jedanfrajeribidermajer napravili scenografiju i organizovali profi slikanje sa Piroški Photography.

Piknik kutija Domaccini, idealno rešenje za vaš piknik u prirodi.

Uživajte u prirodi, zaslužili ste!

Ali, naše piknik kutije nikako da ugledaju svetlost dana. Baš im se ne da!
Prvo nas je sačekala korona epidemija, uz vanredno stanje i zaključavanje u domove. Nismo hteli da još zarađujemo na muci naroda i budemo “ratni profiteri”, da ne stajemo na muku mušterijama. Ali, onda smo shvatili da ljudi vape da kupe našu hranu i da im treba dostava jer su zatvoreni u kućama. Pa smo se rastrčali da organizujemo dostavu Domaccini proizvoda tokom vanrednog stanja i policijskog časa, kako bi domaći proizvodi stizali u vaše domove čak i tokom policijskog časa.

E, kad se malo smirila korona, onda smo imali svaki bogovetni vikend kišu. Taman kiša prošla i mi se spremili za “niski start”, kad se narod podigao na proteste. Kome je do piknika kad se narod buni na ulici?

Al’ rešismo, nek ide sve u peršun, prođe leto i mi ne možemo više da izdržimo, rešili smo da vam konačno predstavimo naše piknik kutije. Ne zamerite dragi ljudi, dajte oduška srcu i duši bilo da ste kod svoje kuće, u stanu ili vikendici. Ove godine nema nam mrdanja u inostranstvo, eto nam taman prilike da upoznamo više našu lepu zemlju, a i da odemo u prirodu sa porodicom kad nam već ova korona ometa druženja i okupljanja.

Piknik kutije su tu, za vaše piknike, vikende, porodične proslave, kuliranja na planini ili vikendici. Isprobajte, naručite, uživajte. Ova godina nas nije mazila, zaslužili smo malo da dušu odmorimo. Želimo vam da se opustite i uživate u domaćinskim specijalitetima koliko i u lepoti prirode, jer – nakon svega, vi ste to zaslužili!

Šta vas čeka u piknik kutiji?

Piknik kutija za društvo sadrži:

  • mix mesnih delikatesa domaćih proizvođača-goveđa pršuta/svinjska
  • pršuta/vrat/kulen/kobasica
  • selekciju domaćih sireva-belgrader/dana čarnok/gorski kozji/ zreli
  • kravlji/mladi kravlji sa začinskim biljem
  • četiri sendviča/tortilje vege
  • salata/dva dresinga
  • sezonsko voće
  • hleb/somun/lanene pločice

Naručite, isprobajte, pa nam javite. Za sada piknik kutije nudimo u dve varijante – Piknik kutije za dvoje i piknik kutije za društvo. 

NAPOMENA: 

Kutije možete naručiti danas za sutra, a mi ćemo se pobrinuti da vas sačeka Piknik kutija sa najsvežijim sastojcima.

Shares
Share This

Podelite ovo!

Pomozite nam u promociji i podelite ovu stranicu sa vašim prijateljima. :)

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds