Dobro došli u našu prodavnicu
Delikatesna radnja fine, rukom rađene hrane
Preporuka sa naše Tezge
Misija Domaccina je da svakog dana za vas biramo proverene, kvalitetne i sigurne domaće proizvode malih proizvođača iz Srbije.
Sveže iz naših Tajnih recepata
Šta su Domaccini zatekli na pijaci u Bankoku
Bankok. Grad u kojem živi čak osam miliona ljudi. Sve vrvi od mnoštva ljudi, različitih kultura i jezika, a za nas to je bio neobičan susret i sa potpuno drugačijim standardima kada je hrana u pitanju. Neverovatno je prosto koliko su navike, očekivanja, higijena...
Tajna domaćih čvaraka
Jedan od najukusnijih domaćih specijaliteta i drag gost na zimskim trpezama, pravi se od svinjske masnoće. Njegovo veličanstvo čvarci, koncentrovana super hrana naših predaka, za čije pravljenje se umeće prenosilo s kolena na koleno. Jer, dobri...
Nezvani gosti, da ih tako nazovemo i budemo u skladu sa nasim sloganom, mnogo fini.
Preduzetnik je u Srbiji jako žilava vrsta. Oni koji se na takvu avanturu usude, mogu da očekuju trku s preponama, maratonsku i često prljavu. Zato na nju moraju da budu dobro pripremljeni. Jer, nije dovoljno da imaš dobar i kvalitetan proizvod i uslugu. I dobar biznis...
Zašto je praseće i jagnjeće pečenje Srbima tako važno?
Iako na prvi pogled veoma jednostavna hrana, praseće i jagnjeće pečenje za nas ima posebnu ulogu. Dok se danas na našim trpezama prasetina i jagnjetina nalaze iz čisto hedonističkih razloga, ne treba zaboraviti da posluženje ovog...
Zašto učim da sama fotografišem Domaccini hranu
Moja ljubav sa dobrom fotografijom traje već dugo. Vrata čarobnog sveta moderne fotografije otkrila mi je Jovana Tomašević i njena devojčica sa balončićima od sapunice. Odmah sam poželela da svoj talenat ona utka u moje porodične uspomene. Prvi put smo sarađivale u...
Maminsvet – Angelina Radulović
Kako sam otkrila savršenu prodavnicu sa hranom mog detinjstva, Domaccini Ako me neko pita koji mirisi me asociraju na detinjstvo, definitivno su to omamljujući mirisi domaće, tradicionalne hrane, na kakvoj sam odrasla. Domaći sir, kajmak, ajvar i turišija, domaće meso...
Gde ima da se kupi grožđe ovih dana?