Domaccini Poklon paketi

Ponesite savršen poklon u goste

Koliko ste puta kada vam dođu gosti dobili onu istu upakovanu bombonjeru koju ste vi njima odneli pre nekoliko meseci?

Sa Domaccini poklon paketima to se nikada neće desiti! Ovi paketi ne kruže po familiji, domaćini ih najčešće ne daju nikome i uživaju danima u našem sjajnom izboru Domaccini đakonija, upakovanih u luksuzne drvene kutije.

Kao i sa mnogim drugim novinama koje smo uveli, Domaccini poklon kutije su naš odgovor na sve češće molbe naših mušterija.  Zato smo od naših proizvoda napravili poklon pakete koje možete poneti kad idu u goste kod nekih dragih ljudi, na slavu, slavlje ili ako želite da obradujute poslovne partnere.  Uz probrane domaće proizvode iz naše ponude, tu su i dodaci poput mlina za biber, drvene kutije za so i drugih korisnih sitnica.

Paket se pakuje u drvenu, luksuznu kutiju, dimenzija 360X290,  a po vašoj želji možemo dodati i lasersku gravuru logotipa ili posvete. Jel smo rekli da imamo savršen poklon za predstojeće slave, slavlja i korporativne poklone. 

Poklon pakete možete naručiti onlajn, ili ako imate neki poseban zahtev, kontaktirajte nas.

Приказани сви од укупно 5 резултата

 • Poklon paket- Italiano

  4.200 рсд
  Додати у корпу
 • Резервисано место

  Rafija-ispuna za poklon pakete

  150 рсд
  Додати у корпу
 • Mezze set

  1.890 рсд
  Додати у корпу
 • Poklon paket br 6

  9.600 рсд
  Додати у корпу
 • Poklon paket BR 1

  Прочитајте још
Shares
Share This

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds