POLITIKA ISPORUKE

Trenutak prihvatanja porudžbine

Nakon poručivanja, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja (veoma je bitno da ostavite tačnu mejl adresu kao i kontakt telefone). Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća CORNER – MILK DOO tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prispeću iste. Ako po obavljanju prosesa poručivanja i slanja narudžbine, ne stigne Vam na mejl potvrda o pijemu porudžbine (u roku od nekoliko minuta) verovatno niste ostavili tačnu mejl adresu. U tom slučaju pišite nam na mejl tezga@domaccini.rs (non stop) ili pozovite telfonom 064 64 34 676 (u radno vreme fizičke prodavnice) i proverite status vaše porudžbine. Ako imate otvoren nalog ulogujte se i na svom profilu pregledajte i proverite status narudžbine. Registracijom na našem web shopu ubrzavate proces naručivanja i smanjujete mogućnost ostavljanja pogrešnih podataka.

Rok isporuke

Period isporuke porudžbine je 1-2 radna dana za teritoriju Beograda. Porudžbine poslate u vreme praznika biće poslate prvog radnog dana posle praznika. Porudžbine primljene iz drugih gradova Srbije nismo uvek u mogućnosti da obradimo i pošaljemo, pa je neophodno da se čujemo i dogovorimo način i termin isporuke pojedinačno.

Kašnjenje isporuke

U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će sav novac biti vraćen ako je plaćeno unapred.

Cena isporuke

Na teritoriji Beograda, naručenu robu Vam šaljemo našom službom dostave i cena je 500 dinara, be obzira na iznos porudžbine.

Za podudžbine koje primimo iz drugih mesta u Srbiji, dogovaramo pojedinačne isporuke preko kurirskih službi i u tom slučaju važe njihovi cenovnici dostave.  

U slučaju zamene robe nastale greškom kupca, troškove vraćanja robe snosi KUPAC . U slučaju greške prodavca, troškove vraćanja pošiljke snosi PRODAVAC.

Možemo podeliti Vašu porudžbinu prilikom isporuke na nekoliko delova u zavisnosti od raspoloživosti i dostupnosti robe na zalihama. To kupcu neće prouzrokovati nikakve dodatne troškove.

Procedura isporuke

Pošiljka stiže na adresu radnim danima (pon, uto, sre, čet i pet) u periodu od 08-17 sati. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će Vas pozvati pre isporuke na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i najaviti se pre nego što dođe na Vašu adresu. 

Prilikom preuzimanja porudžbine potrebno je vizuelno pregledati paket, proveriti da li je sve isporučeno što je i poručeno. Ukoliko primetite da nešto nije u redu, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na telefon 064 64 34 676 ili putem emaila tezga@domaccini.rs

Shares
Share This

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds