Ajvar cepkani 700g Leskovački

730 рсд

Nema na lageru

Opis

Stevica Marković iz Brestovca kod Leskovca, član je Udruženja „Leskovački ajvar“ i jedan od proizvođača srpskog brenda – Leskovački ajvar zaštićen geografskim porekom. Leskovački ajvar je drugačiji od svih ostalih, jer se proizvodi od sorte Kurtova paprika, koju karakteriše dug plod s jednim vrhom, koji raste na leskovačkoj zemlji i leskovačkom mikroklimatu.

Kada je proizvod zaštićenog geografskog porekla svaki korak proizvodnog procesa, permanentno prati sertifikaciona kuća. Ako neki korak od semena do tegle, odnosno etikete, odstupa od navoda u elaboratu o geografskom poreklu, ovaj brend bi ostao bez sertifikata, koji se svake tri godine obnavlja. Kada kupujete, kupujete provereno. Zato malo „jača“ cena ovog proizvoda, proizvedenog u strogo kontrolisanim uslovima na tradicionalan način, ne bi smela da udalji, već naprotiv zainteresuje kupce, da sami provere kakvog je ukusa jedan domaći, kvalitetan ajvar

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ajvar cepkani 700g Leskovački“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Shares
Share This

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds