BELGRADER, SIR – 250g

507 рсд

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Belgrader, sir jakog karaktera, srpska gauda!

Po staroj recepturi holandske gaude, napravljen od svežeg mleka podno Cera. Proizveden veštinom i upornošću domaćih majstora, obogaćen aromom Italije – Sir Belgrader! Jedinstven sir s kosmopolitskim duhom. Sir u čijem su ukusu objedinjeni tradicija Holandije, bogata i čista priroda Srbije, šmek Italije. Sir sa čistom vizijom, trudom, znanjem i strašću.

Neko je u Srbiji napravio pionirske korake, neko se osmelio da napravi nešto drugačije. Da podigne kvalitet proizvodnje sira na jednu potpuno novu ravan. Da se upusti u reku koja je Italijom, Francuskom, Švajcarskom odavno potekla.

Belgrader, sir jakog karaktera

Domaccini su uvek spremni da podrže ovakve poduhvate. Kvalitet je važan, čak i kada nije naša tradicija. Ali možda smo danas svi zajedno kreatori neke nove tradicije pokolenjima koja dolaze, možda ćemo svi zajedno biti kreatori nove grupe sireva, Belgrader sireva.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BELGRADER, SIR – 250g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds

Shares
Share This