CLASSIC-SREĆNA KOZA 420g

924,00 рсд

Kategorija:

Opis

“Srećna koza” je poljoprivredno gazdinstvo iz Velikog Gaja u Banatu, blizu granice sa Rumunijom. Osnovu njihovog asortimana čine polutvrdi punomasni kozji sirevi. Sirevi se prave od kozjeg mleka. Na  farmi o kozama vode računa vrhunski znalci koji čine sve da koze budu ‘Srećne koze’, a mleko vrhunskog kvaliteta!

Sir koji otvara paletu naših proizvoda je polutvrdi kozji sir bez dodataka CLASSIC. Ovaj sir predstavlja i osnovu za sireve sa dodacima. Odlikuje se  kompaktnom teksturom sa manje ili više šupljina. Ovaj sir ima ukus zrelog sira, sa blagom ali upečatljivom notom specifičnom za kozje mleko. Svi vredni sastojci kozjeg mleka koncentrisani su u ovom proizvodu, a tu je i niz bioaktivnih jedinjenja koja nastaju dok sir sazreva. Namenili smo ovaj proizvod vrsnim poznavaocima sireva, kao i onima koji su na putu da to postanu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “CLASSIC-SREĆNA KOZA 420g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds

Volite odličnu domaću, tradicionalnu hranu?

Volite odličnu domaću, tradicionalnu hranu?

Postanite pravi Domaccin i slaćemo vam naše objave i novosti. Specijalne akcije za verne pratioce!

Uspešno ste se prijavili!

Shares
Share This