Opis
Francuska kobasica koja je pre fermentacije uvaljana u ruzmarin i kim, proizvodi se u jednoj od najlepše opremljenih proizvodnji Famis, a stavlja ih u promet Najbolji doo.
Ruzmarin i kim daju posebnu senzaciju ukusa. Za one koji vole blage, pitome ukuse, a opet da ostavljaju utisak pravi izbor je ova kobasica.
Ove kobasice se izdvajaju po tome što im je tehnologija izrade francuska, pa kao da ste u Provansi uživate u čarima svih pet čula.
Francuska kobasica je za fino seckanje oštrim nožem, uz neko lepo vino, uz društvo ili knjigu.
Francuska kobasica je fino meze.
Nutritivne vrednosti na 100g proizvoda
Energija-1944KJ(468kcal)
Masti-37,1g od kojih zasićene masne kiseline 16g
Ugljeni hidrati-4,7g od kojih šećer 0,4g
Proteini-28,8g
So-1,2g
Sadržaj ukupnih proteina :min.20%
Recenzije
Još nema komentara.