Опис
Francuska kobasica koja je pre fermentacije uvaljana u tucanu i mlevenu papriku, proizvodi se u jednoj od najlepše opremljenih proizvodnji Famis, a stavlja ih u promet Najbolji doo.
Iako je obmotana paprikom, nema izraženo ljut ukus, već blagu ljutinu, koju mogu da podnesu i oni koji ljuto ne jedu.
Ove kobasice se izdvajaju po tome što im je tehnologija izrade francuska, pa kao da ste u Provansi uživate u čarima svih pet čula.
Francuska kobasica je za fino seckanje oštrim nožem, uz neko lepo vino, uz društvo ili knjigu.
Francuska kobasica je fino meze.
Sastojci:Sv.meso druge kategorije,kuhinjska so,paprika 3%.začini.
Nutritivna vrednost:
Energija-468 kcal
Masti-37,1g od kojih zasićene masne kiseline 16,0g
Ugljeni hidrati-4,7g od kojih šećer 0,4g
Proteini-28,8g
So-1,2g
Sadržaj ukupnih proteina min.20%
Рецензије
Још нема коментара.