JAJA KOKA SLOBODANKA 10kom

180 рсд

Kategorija:

Opis

Koka Slobodanka živi u jatu sa svojom velikom porodicom koka Slobodanki. One više ne žive u kavezima, nego u prostoru po kom se slobodno kreću, lete, čeprkaju po stelji, spavaju na šipkama, a jaja nose u posebnim gnezdima.

Veličina jaja je L to znači da je gramaža svakog jajeta od 63gr do 73gr i spadaju u velika jaja

Koka Slobodanka živi na farmi koja u potpunosti primenjuje propise iz oblasti dobrobiti životinja. Vodeći se idejom da se hranom prenosi stres, posebna pažnja se pridaje kokama nosiljama, njihovom životnom prostoru i uslovima života, njihovoj ishrani po tradicionalim recepturama od kontrolisanih sastojaka iz sopstvene proizvodnje – pa tako proizvođač tvrdi da koka Slobodanka nosi i srećnije jaje.

Kako bi bili sigurni da se dobro razumemo, koka Slobodanka nije koka koja živi na otvorenom, to je koka koja je slobodna, nije u kavezu ali je slobodna da se unutar prostora farme slobodno kreće

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JAJA KOKA SLOBODANKA 10kom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds

Shares
Share This