Jogurt – mlekara Petrov – 1L cena sa kaucijom

170 рсд

Нема на лагеру

Категорија:

Опис

Bez obzira na dobru volju i “debele” živce, nismo u mogućnosti da u ponudi imamo proizvode mlekare Petrov. Dva su razloga, jedan razlog je neodgovorno poslovno ponašanje, a drugi razlog je što proizvodi u roku trajanja nisu bili bezbedni/ispravni. Na žalost, nismo našli model gde bi mi bili zadovoljni kao njihovi kupci, a sa idejom da vi budete zadovoljni kao naši kupci.

 

 

KAUCIJA ZA STAKLENU FLAŠU UKLJUČENA U CENU 30DIN – Molimo Vas čuvajte flaše, vratite ih našem dostavljaču prvom prilikom ili ih donesite u radnju.

Učinimo svi mali napor i doprinesimo očuvanju prirode, izbegnimo plastiku, budimo odgovorni prema našoj planeti!

Mlekara Petrov je postala poznata poslednjih nekoliko godina po terminu biodinamičkog gazdinstva. To u praksi znači da su organizovani tako da su potpuno nezavisni od ostatka sveta, a potpuno zavisni od prirode. U skladu sa prirodom izgradili su autonomiju za svoju porodicu i životinje koje gaje na farmi.

Reč vlasnika: “Prvi zadatak sa kojim se svakodnevno suočavamo jeste izazov da tokom, ipak industrijske prerade što manje oštetimo mleko, a opet da ispunimo sve obaveze koje imamo prema propisima kada je u pitanja prerada mleka. Ono po čemu se naš proizvod, mleko razlikuje od drugih i što mnoge podseća na neka prošla vremena, jeste činjenica da naše mleko nije homogenizovano, tj. da je masnoća ostala nedirnuta pa zato naše mleko ima kajmak. Kod jogurta se zato tokom stajanja na polici u prodavnici odvaja surutka pa mnogi misle da se jogurt pokvario – iako je dovoljno samo da se malo promućka.”

Fermentisan proizvod, od pasterizovanog i nehomogenizovanog mleka sa najmanje 2,8% mlečne masti.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Jogurt – mlekara Petrov – 1L cena sa kaucijom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Shares
Share This

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds