Kozji sir borovnica- Srećna koza 400gr

880 рсд

Kategorija:

Opis

„Srećna koza“ je poljoprivredno gazdinstvo iz Velikog Gaja u Banatu, blizu granice sa Rumunijom. Osnovu njihovog asortimana čine polutvrdi punomasni kozji sirevi. Sirevi se prave od kozjeg mleka, na farmi gde o kozama vode računa vrhunski znalci koji čine sve da koze budu ‘Srećne koze’, a mleko vrhunskog kvaliteta!

Borovnica je savršen lek protiv malokrvnosti, usporava proces starenja, poboljšava funkciju vida i krvotok. Pored toga što je izuzetno zdrav,  kozji sir sa borovnicom je uzbudljiva mešavina voća i sira. Svi oni koji vole da probaju nove ukuse, i vole izazove, zaljubiće se u ovaj proizvod. Preporučujemo konzumiranje kozjeg sira sa borovnicom u formi dezerta, uz voćni preliv, i dezertno vino po vašoj želji.

Sastav: punomasno kozije mleko, kuhinjska so, borovnice, kalcijumhlorid, prirodno teleće sirilo, starter kulture za sir,  45%MuSM sira, 54%-69% VuBM sira. Sadrži laktozu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kozji sir borovnica- Srećna koza 400gr“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Shares
Share This

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds