Kozji sir zeleni biber-Srećna koza 380gr

889 рсд

Нема на лагеру

Категорија:

Опис

“Srećna koza” je poljoprivredno gazdinstvo iz Velikog Gaja u Banatu, blizu granice sa Rumunijom. Osnovu njihovog asortimana čine polutvrdi punomasni kozji sirevi. Sirevi se prave od kozjeg mleka, na farmi gde o kozama vode računa vrhunski znalci koji čine sve da koze budu ‘Srećne koze’, a mleko vrhunskog kvaliteta!

Biber vodi poreklo iz Indije. Ovaj danas najpopularniji začin vrlo često se upotrebljava u kulinarstvu, a ima skoro hiljadu godina dugu tradiciju. Zeleni biber je od svih vrsta bibera najaromatičniji, a za njegovu pikantnu, blago ljutu aromu zaslužna su eterična ulja. Biber je poznat kao uspešan borac u jačanju imuniteta. Ljubitelji pikantne hrane obožavaće kozji sir sa zelenim biberom, koji će im pružiti zadovoljstvo i dati snagu.

Sastav: punomasno kozije mleko, kuhinjska so, biber, kalcijumhlorid, prirodno teleće sirilo, starter kulture za sir,  45%MuSM sira, 54%-69% VuBM sira. Sadrži laktozu.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kozji sir zeleni biber-Srećna koza 380gr“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Shares
Share This

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds