MARINIRANI BELI LUK CHILLI-Miris Hercegovine 100g ploda

380,00 рсд

Opis

“Miris Hercegovine” je linija proizvoda od najkvalitetnijih domaćih sorti belog luka, kreirana da donese na trpezu savremenih domaćinstava njihov iskonski ukus i blagodeti za zdravlje.
Prateći savremeni tempo života, želja im je da ovim proizvodima omoguće jednostavnu pripremu raznovrsnih kulinarskih delikatesa, čuvajući duh tradicije u svakom zalogaju.
U istoriji ljudskog roda beli luk je prisutan od samog stvaranja civilizacije, a u tradicionalnoj medicini već duže od četiri hiljade godina.
Zahvaljujući svojim neverovatnim nutritivnim i lekovitim svojstvima, beli luk je obezbedio svoje mesto u istoriji, ali i u budućnosti čovečanstva, i kao hrana i kao lek.

Napravljeno od najfinijih sorti hercegovačkog belog luka.
Sastav: beli luk, suncokretovo i maslinovo ulje, morska so, chilli, peršun.

Upotreba:kao preliv za gotova jela (prženo meso ili jela sa roštilja, sve vrste riba, kao i kuvanog i dinstanog povrća). Može se koristiti i sam kao preliv za tortilja čips i pizzu. Upotpunjuje ukus, povećava sočnost i poboljšava teksturu svih jela.

Način čuvanja: Nakon otvaranja proizvod čuvati u frižideru.

Paziti da proizvod bude prekriven uljem, kojeg po potrebi možete sami dosipati.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MARINIRANI BELI LUK CHILLI-Miris Hercegovine 100g ploda“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds

Shares
Share This