Mleko mlekara Petrov – 1L cena sa kaucijom

160 рсд

Нема на лагеру

Категорија:

Опис

KAUCIJA ZA STAKLENU FLAŠU UKLJUČENA U CENU 30DIN – Molimo Vas čuvajte flaše, vratite ih našem dostavljaču prvom prilikom ili ih donesite u radnju.

Učinimo svi mali napor i doprinesimo očuvanju prirode, izbegnimo plastiku, budimo odgovorni prema našoj planeti!

Mlekara Petrov je postala poznata poslednjih nekoliko godina po terminu biodinamičkog gazdinstva. To u praksi znači da su organizovani tako da su potpuno nezavisni od ostatka sveta, a potpuno zavisni od prirode. U skladu sa prirodom izgradili su autonomiju za svoju porodicu i životinje koje gaje na farmi.

Reč vlasnika: “Prvi zadatak sa kojim se svakodnevno suočavamo jeste izazov da tokom, ipak industrijske prerade što manje oštetimo mleko, a opet da ispunimo sve obaveze koje imamo prema propisima kada je u pitanja prerada mleka. Ono po čemu se naš proizvod, mleko razlikuje od drugih i što mnoge podseća na neka prošla vremena, jeste činjenica da naše mleko nije homogenizovano, tj. da je masnoća ostala nedirnuta pa zato naše mleko ima kajmak. Kod jogurta se zato tokom stajanja na polici u prodavnici odvaja surutka pa mnogi misle da se jogurt pokvario – iako je dovoljno samo da se malo promućka.”

Pasterizovano, nehomogenizovano, termički obrađeno mleko sa najmanje 2,8% mlečne masti.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Mleko mlekara Petrov – 1L cena sa kaucijom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Shares
Share This

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds