Poklon paket 4000-2 pršuta, tvrdi sir, ratluk, ljutenica i rakija Dar Visova

4.000 рсд

Нема на лагеру

Опис

Poklon paket 3000din – 2 upakovan u finu kutiju sa novogodišnjom ili drugom dekoracijom koji u sastavu ima

  • Domaća svinjska pršuta
  • Belgrader sir jakog karaktera,
  • Domaći ratluk sa lešnikom
  • Slatka jesen ljutenica i
  • Rakija Dar Visova 0,5l

Mnoge usluge razvijamo na osnovu divnih predloga naših mušterija. Tako smo počeli da radimo ketering, dostavu, a onda su na red došli i poklon paketi. Neki su se dosetili pa sami donose korpice, kutijice i mi im onda upakujemo onako kako oni žele po cenama iz radnje. Nekima smo za rođendan seckali i pakovali u finu ambalažu.

Pa smo onda za proslavu 20 godina firme @winterhalter.serbia odneli domaćinski poklon u saradnji sa @cakumpakumpokloni

A početkom Novembra smo dobili upit od jedne strane firme sa domaćim menadžmentom da Domaccini za njih upakuju novogodišnje poklon paket tri cenovna razreda za njihove partnere. Pomislila sam, pa tek je početak Novembra, ali organizovani ljudi sve na vreme planiraju i rade, jasno je, stranci sa domaćim mendžmentom.

Kako smo se dugo i predano bavili ambalažom, sastavom paketa, kao i uvek estetikom i dekoracijom i bili zadovoljni krajnjim rešenjem, rešili smo da ponudimo u našoj prodaji ove tri vrste paketa.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Poklon paket 4000-2 pršuta, tvrdi sir, ratluk, ljutenica i rakija Dar Visova“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Shares
Share This

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds