Polutvrdi sir Peter trrufer 00g

688 рсд

Kategorija:

Opis

Polutvrdi sir Peter Truffer napravljen je od mešavine kozjeg i ovčijeg mleka.
Kada neko da ime proizvodu po svom imenu, to znači da mu daje svoj obraz, svoj ugled, svoje lično ja. I da šta god da se dogodi sa proizvodom dogodiće se i sa proizvođačerm. Kozji sir Peter Truffer je proizvod gazdinstva u okolini Ražanja. Njihovo porodično imanje čini farma, koja broji 30 koza Alpina sorte, 15-tak svrljiških ovaca, mangulice, a imaju i voćnjaka i vinograda.
Od 2015. godine bave se proizvodnjom kozijeg kačkavalja, čiji recept su preneli sa Alpa, s obzirom da su u pomenutoj Švajcarskoj varošici proveli radni vek, gde su se bavili ovčarstvom i kozarstvom uporedo sa njihovim osnovnim zanimanjima.
Polutvrdi koziji kačkavalj je rezultat tradicionalnog načina proizvodnje sira sa Alpa, koji je u kombinaciji sa prirodom i načinom gajenja koza u Srbiji daje poseban ukus i vrhunski kvalitet.
Domaća sirovina, trud i rad oplemenjen znanjem sa zapada donosi napredak, novine i neku neistraženu lepotu.
Polutvrdi sir Peter Truffer se pakuje u kolutićima, kakvi i izlaze iz proizvodnog pogona u gramaži oko 300g vakuum pakovanja.
Sastav:
Nepasterizovana mešavina kozjeg i ovčijeg mleka (75% kozje mleko, 25% ovčije mleko), sirilo, starter kulture, so.
Mlečna mast 47%

Nutritivna vrednost:

Energija 965 kj/233kcal,masti 19g(od kojih zasićene masne kiseline 9,9g)ugljeni hidrati 0,4g,(od kojih šećeri 0g),proteini 20 g,so 1,1g.

Dodatne informacije

Težina 0,250 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Polutvrdi sir Peter trrufer 00g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Shares
Share This

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds