Mladi kravlji sir – 500g

210 рсд

Опис

Mladi sir je što bi se reklo “zaštitni znak” Domaccini. Mladi kravlji čačanski sir pravimo sami, u našoj mlekari na Ovčaru, poštujući tradicionalne metode koje su koristile još naše bake. Pravimo ga ne samo od kravljeg mleka već i od duše i tradicije! Zapadna Srbija nema raznovrsnu ponudu sireva, ali ono što imamo, radimo 100% kako treba!

Naš mladi kravlji sir sadrži minimum 25% mlečne masti. Proizvodimo ga u našem gazdinstvu na Ovčaru. Dobijamo ga kad mleko sa koga skinemo kajmak podsirimo, sutradan isečemo, i stavimo u surutku. Ovaj sir nema nikakvih dodataka sem mleka, maje za podsiravanje i kuhinjske soli. Čisto mleko, nema konzervansa, nedozvoljenih dodataka, takoreći E free.

Da li ste znali da se ukus mladog sira se menja tokom godine? Naš domaći kravlji sir je blagog ukusa, blago slan, leti malo više zbog toplote, zimi je manje slan.

Predlog za konzumiranje

Odličan je dodatak salatama, pravi sastojak za neprevaziđene pite i biganice, super meze uz paradajz ili kakvu drugu sezonsku salatu.

 

Deklaracija

Sastav mladog kravljeg sira:

  • Mleko
  • Maja
  • Kuhinjska so

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Mladi kravlji sir – 500g“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Shares
Share This

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds