Опис
Zreli kravlji sir je jedan od naših najvažnijih proizvoda koji sami pravimo. Od našeg mladog sira u uslovima pogodnim za fermentaciju, nastaje zreo kravlji sir u našem gazdinstvu na Ovčaru. Sir je jačeg ukusa, kiselkast, blago slan. U toku zrenja se mogu kroz sredinu kriške stvoriti rupice.
U našoj mlekari i sir i kajmak se prave bez kompromisa, samo od domaćeg mleka, bez sastojaka kojima u siru nije mesto.
Naš domaći zreli sir je lep dodatak šopskoj salati ili samo narendan na paradjaz. Divan je prilog porodičnom ručku. Tipičan domaći proizvod koji Domaccini s ponosom prodaju.
Ведрана –
САВРШЕН, диван, истински домаћи, као онај што сам јела прије милион година по селима у источној Босни. Врати ме у дјетињство. Све похвале, само тако наставите. Сваки долазак у Вашу радњу у Београду је празник.
Marija Slović (менаџер продавнице) –
Hvala na divnom komentaru 🙂 od srca!