Opis
Zreli kravlji sir je jedan od naših najvažnijih proizvoda koji sami pravimo. Od našeg mladog sira u uslovima pogodnim za fermentaciju, nastaje zreo kravlji sir u našem gazdinstvu na Ovčaru. Sir je jačeg ukusa, kiselkast, blago slan. U toku zrenja se mogu kroz sredinu kriške stvoriti rupice.
U našoj mlekari i sir i kajmak se prave bez kompromisa, samo od domaćeg mleka, bez sastojaka kojima u siru nije mesto.
Naš domaći zreli sir je lep dodatak šopskoj salati ili samo narendan na paradjaz. Divan je prilog porodičnom ručku. Tipičan domaći proizvod koji Domaccini s ponosom prodaju.
Vedrana –
SAVRŠEN, divan, istinski domaći, kao onaj što sam jela prije milion godina po selima u istočnoj Bosni. Vrati me u djetinjstvo. Sve pohvale, samo tako nastavite. Svaki dolazak u Vašu radnju u Beogradu je praznik.
Marija Slović (menadžer prodavnice) –
Hvala na divnom komentaru 🙂 od srca!