Ambasador – gauda sir mlekare Farmer 250g

782 рсд

Категорија:

Опис

Ambasador/ gauda sir mlekare Farmer se proizvodi u Čurugu, sir je tip gaude, fin, domaći i preukusan.

Kada biramo proizvode za naš asortiman deo procene i važna stavka je i raspitivanje o proizvođaču, njegovom ugledu i obrazu. Jer dobar i pošten, vredan i radan čovek će iste vrednosti imati kada proizvodi proizvod za naše trpeze. Za porodicu iz Čuruga kažu, ej to su domaćini 100 godina, nema se šta reći, vredni i radni ljudi, nema šta od mašina nemaju. Sve sa onim lalinski izraženim č i ž. A njihov pravi predstavnik je Ambasador, domaći Gauda sir.

Mlekara Farmer je nastala iz poljoprivrednog gazdinstva koje se tradicionalno,100 godina unazad, prenoseći sa kolena na koleno, bavi proizvodnjom, a od skora i preradom mleka.

Što kažu Lale iz Čuruga, za sreću je potrebno malo sira!

Farmer sirevi, pa i Ambasador rastu na njivi. Jer za odličan sir nije dovoljno samo majstorstvo i posvećenost.
Potrebno je da sve bude prvoklasno – od prvoklasne hrane, preko rasnih grla do male radionice za izradu Ambasador sira.

“Recepti za naše sireve su sasvim jednostavni, prvoklasno mleko, mnogo ljubavi, truda i umeća.Jedini aditivi u našim sirevima su alhemija prelepog vojvođanskog sela Čuruga, miris lipa, povetarac sa Tise i Bisernog ostrva”, kažu dobri ljudi u Farmeru.

Većim delom zadržana je tradicionalna, ručna proizvodnja sira, a u ponudi možete naći Ambasador gaudu, parmezan, halumi, rolovani sir, kriška sir i sitan sir.
Od srca preporučujemo Farmer, ne samo da je prošao našu Domaccini proveru kvaliteta, već imaju i ono ”nešto” preko toga, to bismo mi dušom nazvali.

Uverite se da je za sreću potrebno malo sira!

Sastav:

  • Kravlje mleko
  • Sirilo
  • Starter kulture
  • So.

Sastojci:

Pasterizovani mleko, učvršćivač kalcijum hlorid, starter kultura, prirodno sirilo, morska so, anato boja, mlečna mast u suvoj materiji min.45% voda u bezmasnoj materiji sira 54-69%

Hranljiva vrednost na 100g proizvoda

  • Energija:1860kj/499kcal
  • Masti: 38,00g
  • Ugljeni hidrati: 0,1g-od kojih šećeri 0,5g
  • Proteini: 26,53g
  • So 1,9g

Alergen info:

mleko
Mleko

 

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ambasador – gauda sir mlekare Farmer 250g“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Shares
Share This

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds