Опис
Ambasador/ gauda sir mlekare Farmer se proizvodi u Čurugu, sir je tip gaude, fin, domaći i preukusan.
Kada biramo proizvode za naš asortiman deo procene i važna stavka je i raspitivanje o proizvođaču, njegovom ugledu i obrazu. Jer dobar i pošten, vredan i radan čovek će iste vrednosti imati kada proizvodi proizvod za naše trpeze. Za porodicu iz Čuruga kažu, ej to su domaćini 100 godina, nema se šta reći, vredni i radni ljudi, nema šta od mašina nemaju. Sve sa onim lalinski izraženim č i ž. A njihov pravi predstavnik je Ambasador, domaći Gauda sir.
Mlekara Farmer je nastala iz poljoprivrednog gazdinstva koje se tradicionalno,100 godina unazad, prenoseći sa kolena na koleno, bavi proizvodnjom, a od skora i preradom mleka.
Što kažu Lale iz Čuruga, za sreću je potrebno malo sira!
Farmer sirevi, pa i Ambasador rastu na njivi. Jer za odličan sir nije dovoljno samo majstorstvo i posvećenost.
Potrebno je da sve bude prvoklasno – od prvoklasne hrane, preko rasnih grla do male radionice za izradu Ambasador sira.
“Recepti za naše sireve su sasvim jednostavni, prvoklasno mleko, mnogo ljubavi, truda i umeća.Jedini aditivi u našim sirevima su alhemija prelepog vojvođanskog sela Čuruga, miris lipa, povetarac sa Tise i Bisernog ostrva”, kažu dobri ljudi u Farmeru.
Većim delom zadržana je tradicionalna, ručna proizvodnja sira, a u ponudi možete naći Ambasador gaudu, parmezan, halumi, rolovani sir, kriška sir i sitan sir.
Od srca preporučujemo Farmer, ne samo da je prošao našu Domaccini proveru kvaliteta, već imaju i ono ”nešto” preko toga, to bismo mi dušom nazvali.
Uverite se da je za sreću potrebno malo sira!
Sastav:
- Kravlje mleko
- Sirilo
- Starter kulture
- So.
Sastojci:
Pasterizovani mleko, učvršćivač kalcijum hlorid, starter kultura, prirodno sirilo, morska so, anato boja, mlečna mast u suvoj materiji min.45% voda u bezmasnoj materiji sira 54-69%
Hranljiva vrednost na 100g proizvoda
- Energija:1860kj/499kcal
- Masti: 38,00g
- Ugljeni hidrati: 0,1g-od kojih šećeri 0,5g
- Proteini: 26,53g
- So 1,9g
Alergen info:
Mleko
Рецензије
Још нема коментара.