AMBASADOR – gauda sir mlekare Farmer 250g

585 рсд

Kategorija:

Opis

Sastojci: Kravlje mleko, sirilo, starter kulture, so.

Alergen info:

mleko
Mleko

Ambasador se proizvodi u Čurugu, sir je tip gaude, fin, domaći i preukusan.

Kada biramo proizvode za naš asortiman deo procene i važna stavka je i raspitivanje o proizvođaču, njegovom ugledu i obrazu. Jer dobar i pošten, vredan i radan čovek će iste vrednosti imati kada proizvodi proizvod za naše trpeze. Za porodicu iz Čuruga kažu, ej to su domaćini 100 godina, nema se šta reći, vredni i radni ljudi, nema šta od mašina nemaju. Sve sa onim lalinski izraženim č i ž. A njihov pravi predstavnik je Ambasador, domaći Gauda sir.

Mlekara Farmer je nastala iz poljoprivrednog gazdinstva koje se tradicionalno,100 godina unazad, prenoseći sa kolena na koleno, bavi proizvodnjom, a od skora i preradom mleka.

Što kažu Lale iz Čuruga, za sreću je potrebno malo sira!

Farmer sirevi, pa i Ambasador rastu na njivi. Jer za odličan sir nije dovoljno samo majstorstvo i posvećenost.
Potrebno je da sve bude prvoklasno – od prvoklasne hrane, preko rasnih grla do male radionice za izradu Ambasador sira.

“Recepti za naše sireve su sasvim jednostavni, prvoklasno mleko, mnogo ljubavi, truda i umeća.Jedini aditivi u našim sirevima su alhemija prelepog vojvođanskog sela Čuruga, miris lipa, povetarac sa Tise i Bisernog ostrva”, kažu dobri ljudi u Farmeru.

Većim delom zadržana je tradicionalna, ručna proizvodnja sira, a u ponudi možete naći Ambasador gaudu, parmezan, halumi, rolovani sir, kriška sir i sitan sir.
Od srca preporučujemo Farmer, ne samo da je prošao našu Domaccini proveru kvaliteta, već imaju i ono ”nešto” preko toga, to bismo mi dušom nazvali.

Uverite se da je za sreću potrebno malo sira!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „AMBASADOR – gauda sir mlekare Farmer 250g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds

Shares
Share This