Da li ste nekada  imali priliku da probate pravu kobasicu od čistog mesa?

 

Mi smo ih otkrili, i oduševili se u vreme Beer festa u Beogradu, gde smo se pojavili kao deo “food zone”. Od te ljubavi na prvi zalogaj, one su nezaobilazan deo našeg asortimana u Domaccini radnji, sa već slavnim natpisom KOBASICE OD MESA.

Naše mušterije se prvo nasmeju na taj domišljat naziv, a onda počne da im se menja izraz lica i da se pitaju od čega li su sve druge napravljene. Nije ni čudo što su nepoverljivi, i sumnjaju u sve, jer živimo u okruženju gde cena na garantuje kvalitet. Zato najčešće uzmu da probaju samo po jednu. Ali to je dovoljno.

Kada kupe kobasice od mesa, spreme i probaju, svi se vrate. I vraćaju se po još i još. Kobasica od mesa je postala jedan od najprodavanih proizvoda u @domaccini radnji. Jer, možeš da hvališ proizvod koliko hoćeš. Možeš da probaš da privučeš cenom, reklamom, popustima, akcijama. Ali, ljude ne možeš da prevariš. Kada probaju, oni će znati.

A sa kobasicama od mesa nema greške.

 

Šta je onda u ostalim kobasicama?

 

Proizvođači, naviknuti da prave samo ono što možemo da priuštimo, uz to razmišljajući samo o svom profitu i smanjenju gubitaka, nisu ni pokušavali da naprave nešto drugo, drugačije, skuplje, kvalitetnije. Od mesa. Siromašna tržišta imaju proizvode niskog kvaliteta, onakve kakvo to tržište može da kupi. Godinama unazad, možda i decenijama, ne možete na našem tržištu da nađete pristojne kobasice. Ne možete da ih pazarite bez straha kakav „lom-mom“ se u njima može naći. Bezukusne, uglavnom ljute da paprika sakrije sve njene mane犀利士
i falinke, usitnjene toliko da ne razaznajete šta je zapravo u njima. Ali, njihova cena vam govori sve, jer su i do tri puta jeftinije od cene kilograma svežeg mesa. Ali nekako to je postao standard, a kobasica na ovim prostorima sinonim za sirotinjsku hranu.

 

Austrijska tehnologija u srpskim kobasicama

 

Srećom, danas u Srbiji ima i preduzetnika koji razmišljaju drugačije. A slično se sličnom raduje. Koliko god volimo proizvode koje prodajemo, još više volimo najrazličitije životne priče koje stoje iza proizvođača i naših saradnika. Sa različitih meridijana, obrazovanja, statusa, životnih prilika, ali sve ih povezuje jedno – ideja da prave proizvod bez kompromisa, koji će takav, naći put do kupaca.

 

Kobasice od mesa pravi jedan povratnik, sin emigranta iz Austrije, koji je rešio da mu Srbija bude dom. Sa sobom je doneo austrijsku tehnologiju, naučenu radeći u austrijskoj industriji mesa. Zahvaljujući njemu na  tržištu Srbije po prvi put su se pojavile wurst, bratwurst, weis wurst… i druge vrste delikatesnih, preukusnih, sočnih, na zagrižaj pucajućih kobasica. I zapravo, takve treba da budu prave, ukusne, kvalitetne kobasice. Napravljene od mesa i kačkavalja. Proizvođač koji ne pregovara cenom, nego kvalitetom. Kod njih nema rabata, popusta ni u ceni ni u kvalitetu. Kada ih proobate, biće vam jasno zašto.

Zato nas naše mušterije, kada probaju kobasice od mesa, pitaju samo jedno: kada stiže sledeća tura?

 

>> Probajte naše već čuvene kobasice od mesa

 

 • govedja prsuta

  Goveđa pršuta- domaća 200g

  718 рсд
  Додати у корпу
 • Čačanska prasetina -500g

  Čačanska prasetina-500gr

  1.345 рсд
  Додати у корпу
 • Svinjska pršuta – domaća 200g

  438 рсд
  Додати у корпу
 • Domaći čvarci – 200gr

  314 рсд
  Додати у корпу
 • Budjola Delikos- 200gr

  902 рсд
  Додати у корпу
 • BUT CO Sremski kulen - 100gr

  But&Co Sremski kulen – 200gr

  688 рсд
  Додати у корпу
 • svinjska prsuta

  But&co Suva pečenica – 200gr

  626 рсд
  Додати у корпу
 • kobasica od mesa sa sirom

  Kobasica od mesa sa sirom – 0.440gr

  655 рсд
  Додати у корпу
 • Konjska kobasica – 150g

  270 рсд
  Додати у корпу
 • But&co Sremska kobasica -300gr

  564 рсд
  Додати у корпу
 • But&co Domaća slanina – 200gr

  438 рсд
  Додати у корпу
 • Peglana kobasica - 150g

  Peglana kobasica – 150g

  442 рсд
  Додати у корпу
Shares
Share This

Podelite ovo!

Pomozite nam u promociji i podelite ovu stranicu sa vašim prijateljima. :)

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds