Da li ste nekada  imali priliku da probate pravu kobasicu od čistog mesa?

 

Mi smo ih otkrili, i oduševili se u vreme Beer festa u Beogradu, gde smo se pojavili kao deo “food zone”. Od te ljubavi na prvi zalogaj, one su nezaobilazan deo našeg asortimana u Domaccini radnji, sa već slavnim natpisom KOBASICE OD MESA.

Naše mušterije se prvo nasmeju na taj domišljat naziv, a onda počne da im se menja izraz lica i da se pitaju od čega li su sve druge napravljene. Nije ni čudo što su nepoverljivi, i sumnjaju u sve, jer živimo u okruženju gde cena na garantuje kvalitet. Zato najčešće uzmu da probaju samo po jednu. Ali to je dovoljno.

Kada kupe kobasice od mesa, spreme i probaju, svi se vrate. I vraćaju se po još i još. Kobasica od mesa je postala jedan od najprodavanih proizvoda u @domaccini radnji. Jer, možeš da hvališ proizvod koliko hoćeš. Možeš da probaš da privučeš cenom, reklamom, popustima, akcijama. Ali, ljude ne možeš da prevariš. Kada probaju, oni će znati.

A sa kobasicama od mesa nema greške.

 

Šta je onda u ostalim kobasicama?

 

Proizvođači, naviknuti da prave samo ono što možemo da priuštimo, uz to razmišljajući samo o svom profitu i smanjenju gubitaka, nisu ni pokušavali da naprave nešto drugo, drugačije, skuplje, kvalitetnije. Od mesa. Siromašna tržišta imaju proizvode niskog kvaliteta, onakve kakvo to tržište može da kupi. Godinama unazad, možda i decenijama, ne možete na našem tržištu da nađete pristojne kobasice. Ne možete da ih pazarite bez straha kakav „lom-mom“ se u njima može naći. Bezukusne, uglavnom ljute da paprika sakrije sve njene mane i falinke, usitnjene toliko da ne razaznajete šta je zapravo u njima. Ali, njihova cena vam govori sve, jer su i do tri puta jeftinije od cene kilograma svežeg mesa. Ali nekako to je postao standard, a kobasica na ovim prostorima sinonim za sirotinjsku hranu.

 

Austrijska tehnologija u srpskim kobasicama

 

Srećom, danas u Srbiji ima i preduzetnika koji razmišljaju drugačije. A slično se sličnom raduje. Koliko god volimo proizvode koje prodajemo, još više volimo najrazličitije životne priče koje stoje iza proizvođača i naših saradnika. Sa različitih meridijana, obrazovanja, statusa, životnih prilika, ali sve ih povezuje jedno – ideja da prave proizvod bez kompromisa, koji će takav, naći put do kupaca.

 

Kobasice od mesa pravi jedan povratnik, sin emigranta iz Austrije, koji je rešio da mu Srbija bude dom. Sa sobom je doneo austrijsku tehnologiju, naučenu radeći u austrijskoj industriji mesa. Zahvaljujući njemu na  tržištu Srbije po prvi put su se pojavile wurst, bratwurst, weis wurst… i druge vrste delikatesnih, preukusnih, sočnih, na zagrižaj pucajućih kobasica. I zapravo, takve treba da budu prave, ukusne, kvalitetne kobasice. Napravljene od mesa i kačkavalja. Proizvođač koji ne pregovara cenom, nego kvalitetom. Kod njih nema rabata, popusta ni u ceni ni u kvalitetu. Kada ih proobate, biće vam jasno zašto.

Zato nas naše mušterije, kada probaju kobasice od mesa, pitaju samo jedno: kada stiže sledeća tura?

 

>> Probajte naše već čuvene kobasice od mesa

 

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds

Shares
Share This

Podelite ovo!

Pomozite nam u promociji i podelite ovu stranicu sa vašim prijateljima. :)