Nekada su putevi kojima dolazimo do naših saradnika neobični. Pisali smo vam kako smo Ivanu, vlasnicu ” Slatke jeseni” upoznali na Beogradskom noćnom marketu. A nedavno smo u broju “Ekonometra” u kojem je izašla priča o “Domaccinima”, naišli na sjajan članak o  mladoj preduzetnici koja proizvodi  crni bel luk!

Taj beli luk se pravi na poseban način jedinstven na našem tržištu,  a što je najbolje, ne miriše kao beli luk iako je zadržao sva njegova lekovista svojstva. U svetu je crni beli luk odavno cenjen kao tajni sastojak elitnih kuvara.I to nije sve! Iza ove proizvodnje, koja je počela kao startap podržan od Razvojne egancije, stoji Ivana Stanković naša poznata manekenka.

Da li ste probali “Black look”, crni beli luk?

Crni beli luk poput egzotičnog voća

“Black look” izgleda kao neko egotično voće ili cveće, sadrži 10 puta više antioksidanasa od klasičnog belog luka – svima dobro poznatog kao prirodni antibiotik! Sada 10 puta jači i slađi, dobija se fermentacijom u posebnim uslovima, može da se koristi i u slanim jelima, ali i u poslasticama.

Svima kojima smeta miris belog luka ili onima koji ga vole, ali ne jedu kad idu na sastanke, druženja, evo rešenja. Posebno je inspirativna priča što takav luk proizvodi manekenka, koja ruši sve predrasude koje postoje o modelima. Sjano je uklopila i svoju nekadašnju profesiju i luk u “black look”. Više informacija o crnom belom luku možete potražiti na FB stranici “Black look” a ovaj divni delikates možete kupiti i u Domaccini radnji. u Cara Dušana 69, ili online – www.domaccini.rs/tezga

Online naručivanje je privremeno zatvoreno zbog preopterećenosti i kapaciteta. Počinjemo ponovo sa porudžbinama posle praznika od utorka,21. aprila, a prve isporuke kreću od srede, 22. aprila.

0Hours 0Minutes 0Seconds

Shares
Share This

Podelite ovo!

Pomozite nam u promociji i podelite ovu stranicu sa vašim prijateljima. :)