Dobro došli u našu prodavnicu
Delikatesna radnja fine, rukom rađene hrane
Preporuka sa naše Tezge
Misija Domaccina je da svakog dana za vas biramo proverene, kvalitetne i sigurne domaće proizvode malih proizvođača iz Srbije.
Sveže iz naših Tajnih recepata
Zašto nije isto kupiti hranu sa tezge i u radnji?
Ponekad, dok objašnjavam kako nam je teško da nađemo registrovane proizvođače za mnoge domaće proizvode koje želimo u Domaccini asortimanu, dobijem odgovor: a šta fali ako kupimo na pijaci? Znamo se, Domaccini se svim srcem zalažu za domaće,...
Domaccini ketering na naučnoj konferenciji Narodne biblioteke Srbije
Jedna od stvari u kojoj neizmerno uživamo je ketering. Omogućava nam da ispoljimo svoju kreativnost i pokažemo da domaća hrana može da bude prezentovana tako da bude uživanje za sva čula. A i prija nam kada puno ljudi ima priliku da uživa u našim divnim ukusima....
Zlatni sir, pobednik VI Balkan Cheese Festivala, samo kod Domaccina
Završio se šesti po redu Balkan Cheese Festival, a za nas prvi u kome smo učestvovali. Veoma smo zadovoljni onim što smo uradili: svašta smo novo naučili, oprobali se u prezentaciji domaće hrane na drugačiji način i dali priliku posetiocima da...
Da li ste probali Belgrader, sir jakog karaktera?
Vrsni poznavaoci delikatesa, znaju da su italijanski ili francuski sirevi neprevazidjeni, da su Alpi podneblje koje je iznedrilo najfinije ukuse kada su sirevi u pitanju. Oni tačno znaju koje vino odlilčno ide s kojim sirom, uz koje meso “paše” određeni...
Domaccinsko odmeravanje konkurencije
Otkako smo otvorili Domaccine, mnogo ljudi je oduševljeno idejom i našom željom da očuvamo domaću hranu, vez aditiva i dodataka i ne podlegnemo masovnoj proizvodnji.Dopadaju im se naši saradnici, ljudi Domaccini, koji svojim obrazom stoje iza svojih...
Kada ste poslednji put jeli savršen domaći ajvar?
Šta smo naučili posle sastanka s konkurencijom Otkako smo otvorili Domaccine, mnogo ljudi je oduševljeno idejom, konceptom i našom željom da očuvamo domaću hranu, vez aditiva i dodataka i ne podlegnemo masovnoj proizvodnji....
Gde ima da se kupi grožđe ovih dana?